Getuigenissen

Mijn collega en ik zijn volledig tevreden over het uitstekende werk van Médiconsulte by Village N°1 Entreprises. Als KNO-artsen consulteren wij op twee locaties en onze afspraken worden professioneel beheerd. Het team is ongelooflijk, beschikbaar, altijd bereid om te luisteren en in staat om zich snel aan te passen aan onze verzoeken. Een volledig geslaagde samenwerking!
logo cabinet orl binche bruxelles evere - Village n°1 Entreprises
KNO-praktijk van Binche, over de Mediconsulte dienst
Colruyt werkt sinds januari 2017 samen met Village N°1 Entreprises voor de verpakking van allerlei producten. Elke week leveren drie vrachtwagens bij Village producten af die verpakt moeten worden. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en flexibiliteit die Village N°1 Entreprises ons biedt.  Ze zijn altijd bereid om tijdens drukke periodes hun werkuren aan te passen zodat alle producten altijd in onze winkels liggen. Bij problemen probeert Village n°1 altijd een oplossing te zoeken. Hun betrokkenheid en inzet zijn geweldig.
Logo Colruyt - Village n°1 Entreprises
Colruyt, over de Industriële activiteiten dienst
Het personeel van Village N°1 is uiterst gemotiveerd om mee te werken aan de acties van Danone. Lederren gebruikt zijn talenten en kan dus een taak vinden die daarbij past. Veiligheid, kwaliteit en productiviteit zijn enorm belangrijk voor deze mensen. Village N°1 Entreprises is een flexibele onderneming die samen met ons op zoek gaat naar oplossingen voor onvoorziene problemen. Een fantastische samenwerking.
Logo Danome - Village n°1 Entreprises
Danone, over de Industriële activiteiten dienst
Mediconsulte by Village n°1 Entreprises beheert al vele jaren het afsprakenproces voor mijn patiënten. Ik weet dat ik op hun team kan vertrouwen om ervoor te zorgen dat mijn patiënten een adequaat antwoord krijgen op elke vraag en een warm en vriendelijk onthaal. Er is rekening gehouden met al mijn organisatorische verzoeken en de aanpassingen van de operatie zijn slechts een formaliteit dankzij de grote reactiviteit en ijver van hun directie met wie ik een uitstekende relatie heb. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.
ResponsivePics errors
  • image id 927 is not an integer
ResponsivePics errors
  • image id 927 is not an integer
Chirec-Delta / Chirec-Lambermont Ziekenhuis, over de Mediconsulte dienst
Sinds 2016, na de gunning van de door het IBW voorgestelde overheidsopdracht, is de afdeling Groene Ruimten van het bedrijf Village N°1 Entreprises verantwoordelijk voor het onderhoud van de omgeving van een deel van de waterzuiveringsinstallaties in Waals-Brabant (Braine-le-Château, Nijvel, Waterloo, Rosières, enz.). Sindsdien wordt het onderhoud van onze sites uitgevoerd volgens onze behoeften, rekening houdend met de doelstelling van gedifferentieerd beheer van de groene ruimten die is opgenomen in ons EMAS-milieuprogramma.
logo in bw - Village n°1 Entreprises
In BW, over de Groenonderhoud dienst
Sinds eind 2020 maakt de Provincie Namen gebruik van de diensten van Village N°1 Entreprises voor de digitalisering en het beheer van de inkomende en uitgaande post voor het merendeel van haar administratieve diensten. De beschikbaarheid en de aanpassing van hun teams aan de documentenstroom, de kwaliteit van de gescande documenten en de codering van de metadata hebben ons tot volle tevredenheid gestemd. Village N°1 Entreprises is erin geslaagd zich aan te passen aan de eisen van een overheidsdienst en te innoveren in het beheer van de uitgaande post. Wij zijn ook blij met de constructieve uitwisselingen met de projectbeheerders in het kader van de voortdurende verbetering van onze samenwerking. Wij beschouwen Village N°1 Entreprises als een betrouwbare, hoogwaardige en zeer professionele oplossing.
Logo province de namur - Village n°1 Entreprises
Provincie Namen, over de Logistiek documenten dienst
Professioneel team, beschikbaar voor mijn patiënten en mijzelf. Uitstekend reactievermogen en efficiëntie, ik ben blij om met Mediconsulte by Village n°1 Entreprises te werken. Ze helpen me dagelijks, ik heb alleen maar goede feedback. Dank aan het hele team!
logo dentiste pour enfant just kids - Village n°1 Entreprises
Exclusieve pedodontie - Kindertandarts, over de Mediconsulte dienst
Wij maken gebruik van de schoonmaakdienst van Village N°1 Entreprises voor onze verschillende vestigingen in La Louvière, Clabecq en Manage. Wij zijn zeer tevreden over het werk van het personeel, dat gemotiveerd en professioneel is. Wij zijn ook erg blij met de relaties die ontstaan met de werknemers van de Village. Het is een groot menselijk avontuur.
logo NLMK -
NLMK Europa, over de Schoonmaak dienst
Mediconsulte by Village n°1 Entreprises behandelt al meer dan 18 maanden enkele van mijn telefoongesprekken en ik ben nog steeds zeer tevreden over de service. Ik wil benadrukken dat ze zeer flexibel zijn, ik schakel de lijn om wanneer ik wil en ze staan altijd klaar voor last-minute wijzigingen. Het is een echte ondersteuning met een totaal op maat gemaakte organisatie. Ik weet dat als ze antwoorden ik geen bericht zal missen en als er een noodgeval is zullen ze de oproep rechtstreeks naar mij doorschakelen. De feedback van de patiënten is positief, ze zijn blij met de ontvangst. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Docteur Sylvie Reckelbus - Village n°1 Entreprises
Dokter Sylvie Reckelbus, over de Mediconsulte dienst
Dankzij het medisch secretariaat kan ik de taak delegeren en toch actief blijven bij het maken van afspraken indien nodig. Mediconsulte is proactief en efficiënt. Hun secretaresses kennen de werkgewoonten van hun tandartsen en het interne communicatiesysteem via chat laat ons toe om uit te wisselen en instructies te geven indien nodig. De teams zijn stabiel, wat het mogelijk maakt om een goede professionele relatie op te bouwen. Ik ben zeer tevreden over Mediconsulte by Village N°1 Entreprises.
logo dental K judith lessire
Tandarts praktijk Dental-K, over de Mediconsulte dienst
Zeer professionele en vriendelijke service.
Logo centre de medecine et etude bruxelles
Medisch en Studiecentrum - C.M.E., over de Mediconsulte dienst
Een glimlachend, vriendelijk schoonmaakteam met oog voor goede resultaten en klanttevredenheid!
logo Mr bricolage - Village n°1 Entreprises
Mr Bricolage, over de Schoonmaak dienst
In het kader van de Providence-site van de school van Marlaires in Gosselies heeft ACH de werkzaamheden voor de aanleg van de groene ruimtes en beplantingen toevertrouwd aan Village n°1 Entreprises. Met de werfleider en zijn teams zijn de werkzaamheden zeer goed verlopen, zowel wat betreft de technische en organisatorische samenwerking als de naleving van de termijnen voor het begin van de winter en de kwaliteit van de door de kwekerij aangeboden planten en bomen. Het was een waar genoegen om samen te werken, in afwachting van andere projecten...
logo ACH - Village n°1 Entreprises
ACH Construct, over de Groenonderhoud dienst
We werken nu al anderhalf jaar op ad-hocbasis samen met Village n°1 Entreprises. Hoewel we verre van een grote klant zijn, hebben we altijd het gevoel gehad dat we voorrang kregen en dat is goed voor het moreel als aannemer. Bovendien is het werk altijd perfect uitgevoerd. Een winnend team verander je nooit, en daarom zijn we niet van plan om van partner te veranderen.
logo cbx médical - Village n°1 Entreprises
CBX Medical, over de Industriële activiteiten dienst
Top service van een efficiënt, professioneel team. Altijd bereid om te luisteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
logo filame - Village n°1 Entreprises
Filame , over de Industriële activiteiten dienst
Village n°1 Entreprises is een serieus bedrijf dat snel reageert en kwaliteitswerk levert.
Materne, over de Industriële activiteiten dienst

Geïnteresseerd in onze diensten?

Onze diensten kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Contacteer ons voor meer informatie.

Plan een gesprek