Village n°1 Entreprises, uw ideale partner voor alle diensten

Meer dan 300 bedrijven vertrouwen ons!

Bedrijven - Plan een gesprek
tonte de gazon
nettoyage titre et service - Village n°1 Entreprises
Elagage et abattage
call - Village N°1 Entreprises
Débroussaillage
télésecrétariat - Village n°1 Entreprises
repassage
packaging alimentaire - Village n°1 Entreprises
plantation sur la ruche chappeloise
broyeur espace vert
nettoyage de bureau - Village N°1 Entreprises
prestation médiconsulte - Village n°1 Entreprises
scanning document plan - Village n°1 Entreprises
Colruyt, élu Ambassadeur de l’année
4.3 Volgens onze 46 bericht

Waarom werken met le Village n°1 Entreprises

…en werk aanbieden aan mensen met een handicap of die uitgesloten zijn van de traditionele arbeidsmarkt?

services de qualité - services de qualité

Voor kwaliteitsvolle diensten

Geniet van een snelle, op maat gemaakte en vertrouwelijke service. Onze teams zijn polyvalent en speciaal opgeleid volgens uw instructies en vereisten om uw volledige tevredenheid te garanderen. Door voor onze diensten te kiezen, bespaart u tijd en kunt u zich 100% op uw kernactiviteiten concentreren.
partenaires locaux et disponibles - partenaires locaux et disponibles

Voor lokale en beschikbare partners

Al onze diensten worden ter plaatse uitgevoerd, op 20 km van Brussel. U profiteert dus van een 100% Belgisch team. Reactief en beschikbaar, wij luisteren naar uw behoeften en handelen snel om doeltreffende oplossingen te vinden.


une économie sociale et solidaire -

Voor een sociale en solidaire economie

Door Village n°1 Entreprises te kiezen als partner voor uw diensten, bevordert u de integratie van personen met een handicap of personen die uitgesloten zijn van het traditionele arbeidscircuit door hen kwaliteitswerk en een aangepaste begeleiding aan te bieden.

Ontdek
onze bedrijfsdiensten

Callcenter, helpdesk, klantendienst, online agenda, medisch secretariaat, scannen van documenten, dienstencheques… Ontdek al onze outsourcingdiensten.

Onze klanten bevelen ons aan

Village n°1 Entreprises telt een groot aantal bedrijven, instellingen en sociale ondernemingen onder zijn klanten.

Sinds eind 2020 maakt de Provincie Namen gebruik van de diensten van Village N°1 Entreprises voor de digitalisering en het beheer van de inkomende en uitgaande post voor het merendeel van haar administratieve diensten. De beschikbaarheid en de aanpassing van hun teams aan de documentenstroom, de kwaliteit van de gescande documenten en de codering van de metadata hebben ons tot volle tevredenheid gestemd. Village N°1 Entreprises is erin geslaagd zich aan te passen aan de eisen van een overheidsdienst en te innoveren in het beheer van de uitgaande post. Wij zijn ook blij met de constructieve uitwisselingen met de projectbeheerders in het kader van de voortdurende verbetering van onze samenwerking. Wij beschouwen Village N°1 Entreprises als een betrouwbare, hoogwaardige en zeer professionele oplossing.
Logo province de namur - Village n°1 Entreprises
Provincie Namen, over de Logistiek documenten dienst
Sinds 2016, na de gunning van de door het IBW voorgestelde overheidsopdracht, is de afdeling Groene Ruimten van het bedrijf Village N°1 Entreprises verantwoordelijk voor het onderhoud van de omgeving van een deel van de waterzuiveringsinstallaties in Waals-Brabant (Braine-le-Château, Nijvel, Waterloo, Rosières, enz.). Sindsdien wordt het onderhoud van onze sites uitgevoerd volgens onze behoeften, rekening houdend met de doelstelling van gedifferentieerd beheer van de groene ruimten die is opgenomen in ons EMAS-milieuprogramma.
logo in bw - Village n°1 Entreprises
In BW, over de Groenonderhoud dienst
Mediconsulte by Village n°1 Entreprises beheert al vele jaren het afsprakenproces voor mijn patiënten. Ik weet dat ik op hun team kan vertrouwen om ervoor te zorgen dat mijn patiënten een adequaat antwoord krijgen op elke vraag en een warm en vriendelijk onthaal. Er is rekening gehouden met al mijn organisatorische verzoeken en de aanpassingen van de operatie zijn slechts een formaliteit dankzij de grote reactiviteit en ijver van hun directie met wie ik een uitstekende relatie heb. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking.
ResponsivePics errors
  • image id 927 is not an integer
ResponsivePics errors
  • image id 927 is not an integer
Chirec-Delta / Chirec-Lambermont Ziekenhuis, over de Mediconsulte dienst

Wie we zijn ?

Onze missie? Mensen met een handicap of die uitgesloten zijn van de traditionele arbeidsmarkt ondersteunen door hen kwaliteitswerk en passende ondersteuning te bieden, met als doel voldoening te bereiken door werk en reïntegratie in de traditionele arbeidsmarkt.

Village n°1 Entreprises