Over ons

Onze missie

  • Ondersteuning van mensen met een handicap of mensen die van de traditionele arbeidsmarkt zijn uitgesloten, door hun kwaliteitswerk en passende ondersteuning aan te bieden, met het oog op ontplooiing door werk en reïntegratie in de traditionele arbeidsmarkt.
  • Op vele gebieden hoogwaardige diensten aanbieden aan bedrijven en particulieren die bereid zijn deel te nemen aan onze missie.

Onze waarden

Le respect des partenaires - Village n°1 Entreprises

Respect

Respect voor de “persoon” is onze basiswaarde. Onder “persoon” verstaan we elke medewerker, maar ook onze klanten en externe partners. Wij beschouwen verschillen en diversiteit als een verrijking, als een bron van uitwisseling en openheid. Deze waarde omvat ook respect voor milieu, veiligheid, regels en materiaal.

professionnalisme et savoir faire - Village n°1 Entreprises

Professionaliteit

We bieden kwaliteitsvolle diensten aan op basis van de deskundigheid die in de loop der jaren is opgebouwd. Wij blijven onszelf de hele tijd verbeteren om beter te presteren in onze verschillende ondernemingen. Alle aanvragen worden zorgvuldig bekeken in ons streven naar maximale klanttevredenheid. We bieden al onze medewerkers aangepaste opleidingstrajecten.

L'écoute Village n°1 Entreprises

Luisterend oor

We stellen het welzijn van onze medewerkers voorop. Persoonlijke en aangepaste begeleiding geeft hen de mogelijkheid om zich te ontplooien en hun vaardigheden te ontwikkelen. Zo kunnen ze hun levenskwaliteit verbeteren en krijgen ze meer kansen op de arbeidsmarkt. We luisteren ook naar onze klanten, voor wie we oplossingen vinden op maat van hun behoeften.

dynamisme vis à vis client - Village n°1 Entreprises

Dynamiek

Onze klanten krijgen altijd een snelle reactie van ons. Wij zijn een belangrijke speler in de sociale economie door onze zoektocht naar nieuwe markten, nieuwe beroepen en nieuwe technologische ontwikkelingen.

L'engagement - Village n°1 Entreprises

Inzet

Onze inzet tijdens onze sociale activiteit is een van onze kernwaarden. Die inzet komt tot uiting in de betrokkenheid van ieder van ons, in onze toewijding aan de bedrijven van Village n°1 en in de teamgeest die er heerst.

Enkele cijfers

Village No. 1 bedrijven omvatten

800
Werknemers
60%
Mensen met een handicap
18%
Integratie personeel
1 ETA
Aangepast werkbedrijf
2
Bedrijven met een sociaal doel: BTEAM, ADM
1
Geografische sites: Wauthier-Braine
>10
Klanten sites
>13M
Omzet (EUR)
12000
Productie- en opslagruimte

Geïnteresseerd in onze diensten?

Onze diensten kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Contacteer ons voor meer informatie.

Plan een gesprek