ONZE MISSIE


Ondersteuning geven aan mensen met een handicap en mensen die niet op de traditionele arbeidsmarkt geraken, door hen werk van goede kwaliteit en aangepaste begeleiding te bieden. Zo kunnen ze zich ontplooien in hun werk en opnieuw deel uitmaken van de traditionele arbeidsmarkt. Daarnaast bieden we een waaier aan kwalitatieve diensten aan bedrijven en particulieren die graag willen meewerken aan onze activiteit.

ONZE WAARDEN

Respect

Respect voor de “persoon” is onze basiswaarde. Onder “persoon” verstaan we elke medewerker, maar ook onze klanten en externe partners. Wij beschouwen verschillen en diversiteit als een verrijking, als een bron van uitwisseling en openheid. Deze waarde omvat ook respect voor milieu, veiligheid, regels en materiaal.

Professionaliteit

We bieden kwaliteitsvolle diensten aan op basis van de deskundigheid die in de loop der jaren is opgebouwd. Wij blijven onszelf de hele tijd verbeteren om beter te presteren in onze verschillende ondernemingen. Alle aanvragen worden zorgvuldig bekeken in ons streven naar maximale klanttevredenheid. We bieden al onze medewerkers aangepaste opleidingstrajecten.

Luisterend oor

We stellen het welzijn van onze medewerkers voorop. Persoonlijke en aangepaste begeleiding geeft hen de mogelijkheid om zich te ontplooien en hun vaardigheden te ontwikkelen. Zo kunnen ze hun levenskwaliteit verbeteren en krijgen ze meer kansen op de arbeidsmarkt. We luisteren ook naar onze klanten, voor wie we oplossingen vinden op maat van hun behoeften.

Dynamiek

Onze klanten krijgen altijd een snelle reactie van ons. Wij zijn een belangrijke speler in de sociale economie door onze zoektocht naar nieuwe markten, nieuwe beroepen en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Inzet

Onze inzet tijdens onze sociale activiteit is een van onze kernwaarden. Die inzet komt tot uiting in de betrokkenheid van ieder van ons, in onze toewijding aan de bedrijven van Village n°1 en in de teamgeest die er heerst.

ONZE ACTIVITEIT

INDUSTRIËLE ACTIVITEITEN

Verpakken van voedingsmiddelen, co-packing, montage, etikettering, displays

Logistiek Documenten

Scannen, elektronische archivering, OCR, invoer van gegevens, verwerking van post, callcenter

CALLCENTER

SCHOONMAAK

Schoonmaak van kantoren, sporthallen, magazijnen, appartementsgebouwen

Groenonderhoud

Onderhoud van groene ruimtes

Dienstencheques

repassage et aide au ménage

MEDICONSULTE

Telesecretariaat

Quelques chiffres

Les entreprises du Village n° 1 comptentTravailleurs


Personnes porteuses d'un handicap


Personnel insertion


1 entreprise de travail adapté : ETA


2 sociétés à finalité sociale : B-Team, ADM


2 sites géographiques Braine-l’Alleud et Wauthier-Braine


>10 sites clients


Chiffre d’affaires (EUR)


12.000 m² de surface de production et de stockage

Newsletter

Suivez l’actualité du Village n°1 Entreprises


Je m'inscris